پروژه و مقالات علمی  آموزش تولید طرح های صنعتی

آموزش تولید لواشک خانگی و صنعتی

آموزش تولید لواشک خانگی و صنعتی

این فایل پی دی اف در 5 صفحه، نحوه تولید انواع لواشک خانگی و صنعتی را همراه تجارب و نکات کلیدی آموزش می دهد.

لواشک آلو خانگی:

معمولا آلوهای رسیده و له شده برای پخت لواشک مناسب ترند. آلوها را خوب بشویید و ...

 


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 1,000 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
idea10_1917479_6947.zip220.2k